________Het team van de WILLIBRORDSCHOOL________

___________________wenst iedereen____________________

_______prettige feestdagen en een goed 2017________

Welkom

De Willibrordschool is een modern ingerichte basisschool in een nieuw gebouw gelegen in het centrum van Rotterdam. De school is een mooie afspiegeling van de Rotterdamse samenleving, want de kinderen komen zowel uit de wijk als uit andere delen van Rotterdam.

Tevredenheidsonderzoeken

Mei 2015 is er onder ouders, leerlingen en personeel een tevredenheidsonderzoek gehouden. De uitslag van dit onderzoek is binnen. We zijn zeer blij met het positieve resultaat.

We hebben de volgende scores behaald:

- ouders 7,6 (landelijk 7,6)

- leerlingen 8,3 (landelijk 8)

- personeel 7,7 (landelijk (7,7)

De belangrijkste conclusies uit dit onderzoek vindt u in dit document.

• 19-1-2017 Stel je voor
Kinderen van onze school hebben meegedaan aan het project Stel je voor 010 van Villa Zebra. In dit filmpje kunt u zien hoe dat gegaan is.
  • 22-12 Foto's werkweek en foto's kerstdiner
In het fotoalbum staan de foto's van de werkweek van groep 8 en van het kerstdiner.
  • 21-12 Kerstviering Laurenskerk
In het fotoalbum staan de foto's van de kerstviering in de Laurenskerk.
  • 6-12-2016 Sinterklaas
In het fotoalbum staan de foto's van het Sinterklaasfeest op school.

• 30-11-2016 Rommelpiet
In de nacht van dinsdag op woensdag is het de Rommelpiet toch gelukt de klassen overhoop te gooien. Hoewel een aantal collega's de nacht op school hebben doorgebracht om te voorkomen dat Rommelpiet zijn gang kon gaan, was het 's ochtends toch een rommeltje in de klassen.
Op deze link kunt u zien wat er 's nachts gebeurd is.
  • 4-11-2016 Voorleeswedstrijd
Deze vrijdag is de voorleeswedstrijd gehouden. De winnaars uit de groepen 6, 7 en 8 namen het 's middags in het atrium tegen elkaar op. De westrijd, van opnieuw een hoog niveau, is gewonnen door Jaydee uit groep 7. Zij zal de school vertegenwoordigen bij de Rotterdamse finale in het bibliiotheektheater.

• 18-10-2016 Presentatie visie Willibrordschool
Tijdens het Willibrordfeest is de vernieuwde visie van onze school gepresenteerd aan ouders en kinderen. Op de pagina Visie kunt u het bij behorende filmpje bekijken. Tevens staat er voor de kinderen de Willibrordkleurplaat.

• 13-10-2016 Willibrordfeest
Vandaag was het Willibrordfeest, dat in het teken stond van de Willibrordvisie. De kinderen hadden 's morgens activiteiten in de klas en 's middags de optredens in het atrium. Er waren weer veel ouders om te kijken. Als u er niet bij kon zijn, dan vindt u foto's in het fotoalbum.
Ook werd het nieuwe schoollied gepresenteerd. U kunt het hier beluisteren.

Lang zullen ze leven:

20/02 Aaron Ferrara