Welkom

De Willibrordschool is een modern ingerichte basisschool in een nieuw gebouw gelegen in het centrum van Rotterdam. De school is een mooie afspiegeling van de Rotterdamse samenleving, want de kinderen komen zowel uit de wijk als uit andere delen van Rotterdam.

Tevredenheidsonderzoeken

Mei 2015 is er onder ouders, leerlingen en personeel een tevredenheidsonderzoek gehouden. De uitslag van dit onderzoek is binnen. We zijn zeer blij met het positieve resultaat.

We hebben de volgende scores behaald:

- ouders 7,6 (landelijk 7,6)

- leerlingen 8,3 (landelijk 8)

- personeel 7,7 (landelijk (7,7)

De belangrijkste conclusies uit dit onderzoek vindt u in dit document.

• 6-12-2016 Sinterklaas
In het fotoalbum staan de foto's van het Sinterklaasfeest op school.

• 30-11-2016 Rommelpiet
In de nacht van dinsdag op woensdag is het de Rommelpiet toch gelukt de klassen overhoop te gooien. Hoewel een aantal collega's de nacht op school hebben doorgebracht om te voorkomen dat Rommelpiet zijn gang kon gaan, was het 's ochtends toch een rommeltje in de klassen.
Op deze link kunt u zien wat er 's nachts gebeurd is.
  • 4-11-2016 Voorleeswedstrijd
Deze vrijdag is de voorleeswedstrijd gehouden. De winnaars uit de groepen 6, 7 en 8 namen het 's middags in het atrium tegen elkaar op. De westrijd, van opnieuw een hoog niveau, is gewonnen door Jaydee uit groep 7. Zij zal de school vertegenwoordigen bij de Rotterdamse finale in het bibliiotheektheater.

• 18-10-2016 Presentatie visie Willibrordschool
Tijdens het Willibrordfeest is de vernieuwde visie van onze school gepresenteerd aan ouders en kinderen. Op de pagina Visie kunt u het bij behorende filmpje bekijken. Tevens staat er voor de kinderen de Willibrordkleurplaat.

• 13-10-2016 Willibrordfeest
Vandaag was het Willibrordfeest, dat in het teken stond van de Willibrordvisie. De kinderen hadden 's morgens activiteiten in de klas en 's middags de optredens in het atrium. Er waren weer veel ouders om te kijken. Als u er niet bij kon zijn, dan vindt u foto's in het fotoalbum.
Ook werd het nieuwe schoollied gepresenteerd. U kunt het hier beluisteren.

• 27-9-2016 Foto's sponsorloop
In het fotoalbum vindt u de foto's van de sponsorloop.

• 14-9-2016 Sponsorloop
Op maandag 26 september is de jaarlijkse sponsorloop. Niet alleen de leerlingen lopen dan voor het goede doel. Steeds meer ouders lopen met hun kind mee. U ook? U kunt zich opgeven bij de leerkracht van uw kind.

• 6-7-2016 Musical
Dinsdag 5 juli was de fantastische musicalavond van groep 8. Foto's van het optreden staan in het fotoalbum.

• 13-6-2016 Sportdag
In het fotoalbum staan de foto's van de sportdag.

• 8-6-2016 Ouderbedankavond
Donderdag 2 juni was de jaarlijkse ouderbedankavond. Een foto-impressie van deze avond vindt u in het fotoalbum.

• 6-6-2016 MR notulen
De notulen van de MR-vergadering van 31 maart vindt u onder het tabblad ouders. De volgende vergadering is 26 mei.

Lang zullen ze leven:

11/12 Joshua Ramos