Welkom

De Willibrordschool is een modern ingerichte basisschool in een nieuw gebouw gelegen in het centrum van Rotterdam. De school is een mooie afspiegeling van de Rotterdamse samenleving, want de kinderen komen zowel uit de wijk als uit andere delen van Rotterdam.

Tevredenheidsonderzoeken

Mei 2015 is er onder ouders, leerlingen en personeel een tevredenheidsonderzoek gehouden. De uitslag van dit onderzoek is binnen. We zijn zeer blij met het positieve resultaat.

We hebben de volgende scores behaald:

- ouders 7,6 (landelijk 7,6)

- leerlingen 8,3 (landelijk 8)

- personeel 7,7 (landelijk (7,7)

De belangrijkste conclusies uit dit onderzoek vindt u in dit document.

• 27-9-2016 Foto's sponsorloop
In het fotoalbum vindt u de foto's van de sponsorloop.

• 14-9-2016 Sponsorloop
Op maandag 26 september is de jaarlijkse sponsorloop. Niet alleen de leerlingen lopen dan voor het goede doel. Steeds meer ouders lopen met hun kind mee. U ook? U kunt zich opgeven bij de leerkracht van uw kind.

• 6-7-2016 Musical
Dinsdag 5 juli was de fantastische musicalavond van groep 8. Foto's van het optreden staan in het fotoalbum.
  • 13-6-2016 Sportdag
In het fotoalbum staan de foto's van de sportdag.

• 8-6-2016 Ouderbedankavond
Donderdag 2 juni was de jaarlijkse ouderbedankavond. Een foto-impressie van deze avond vindt u in het fotoalbum.

• 6-6-2016 MR notulen
De notulen van de MR-vergadering van 31 maart vindt u onder het tabblad ouders. De volgende vergadering is 26 mei.

Lang zullen ze leven:

01/10 Vinaya Premchand